Martine Ottesen Antonsen

Fullt navn: Martine Ottesen Antonsen
Alder: 21
Campus: Stord
Studieretning: Sykepleie
Studieår: 2.

 

 

En bør stemme på meg fordi jeg er synlig og omgjengelig på studieplassen, og jeg har lyst å gjøre studiehverdagen til studenter ved HVL bedre.

 

Kort om saker du brenner for, og ønsker å jobbe med:

Et bra studentmiljø hvor studentene har tilbud om alt fra helsehjelp til et sosialt studentliv, og et system som fungerer på en god og effektiv måte.

Hvorfor bør man stemme på deg i Studenttingsvalget?

En bør stemme på meg fordi jeg er engasjert og jeg prioriterer tiden min på å engasjere meg. Jeg har det siste året valgt å trø utenfor min tidligere komfortsone og utfordre meg selv, og har med dette engasjert meg mer enn jeg noen gang tidligere har gjort. Noe jeg virkelig stortrives med!

Som student i et aktivt løp merker jeg selv hva som fungerer godt i systemet rundt HVL, og hva som kunne fungert bedre. Som student på Stord tilbringer jeg mye tid på skolen og campus, både i ukedager og helgene, i skoletid og etter skoletid. Jeg er sosial, og har siden jeg begynte å studere opparbeidet meg et nettverk både på mitt studie og på resten av skolen. Som person er jeg utadvendt, og lett og snakke med, og ved å tilbringe mye tid på skolen er jeg synlig for andre studenter.

Eventuell relevant erfaring
  • Treningsromansvarlig i Råmund Studentidrettslag 18/19
  • Sekretær i Studentrådet Stord 18/19