Narin Fjæreide

Fullt navn: Narin Fjæreide
Alder: 20
Campus: Bergen
Studieretning: Maskiningeniør
Studieår: 1.

 

 

Jeg har erfaring med å styre og stelle til ulike events og har fra før et styremedlem i to student organisasjoner. Det er ingen hemmelighet at ingeniørfaget blir minst finansielt støttet i forhold til andre studer. Jeg vil gjør en forandring og bidra til en bedre kvalitet til hvordan maskiningeniør studiet og andre ingeniørlinjer er satt opp. Jeg ønsker å skape en mer dedikert praktisering av maskin studiet der laboratorier og 3d-printere faktisk blir brukt for å komponere ulike prosjekter. Det er skammelig og ironisk at som en maskiningeniør student, får man faktisk ikke sett eller prøvd å mekke til en motor.

 

Kort om saker du brenner for, og ønsker å jobbe med:

Jeg ønsker at Maskiningeniør skal kunne praktisere faget bedre. Mange av oss som ikke gikk på yrkesfag har ikke sett en motor eller mekket på noe før, og det er skammelig at man får ikke gjort det heller under studiet. NTNU har et eget laboratorium primært for maskiningeniør studenter og lager gokarts etc. Dette er noe jeg ønsker å skape meg og mine med studenter.

Hvorfor bør man stemme på deg i Studenttingsvalget?

Jeg er svært aktiv når det gjelder å gjøre en forandring der jeg kan få lov å vise mine engasjementer. For eksempel så har jeg vært med å styrt bryllup, tre retters middager, stått å baren på en festival, etc. Når det kommer til student livet, så er jeg styres medlem og velferdsansvarlig for Maskiningeniørens linjeforening (MILF, bedre akronym finner du ikke), og nestleder for BTS idrett (som vi akkurat nå prøver å starte et nytt svømmelag, hurray). Så med andre ord, er jeg jævlig glad i å styre og stelle med folk og events. Per dags dato så jobber milf med å få til flere laboratorier tid dedikert til studiet der man kan skru fra/sammen ulike systemer so en skuter eller en motor.

Denne gangen vil jeg gjøre en forandring for noe som faktisk omhandler meg selv, nemlig kvaliteten på utdanningen min. Realfag og praktisering av det er noe jeg brenner for. Da jeg valgte dette studiet her, så forventet jeg ærlig talt at vi skulle få både mekke og rive maskindeler til vi ble blå, men dette stemte ikke. Da jeg fikk høre om at NTNU hadde et eget laboratorium dedikert for maskiningeniør studenter, fikk det meg faktisk til å vurdere å bytte skole. Om jeg tenker slik, så gjør nok noen andre også, og dette er skammelig i og med at jeg er glad i hjembyen min, og hadde nok klikket av å høre trønder dialekten i 3 år. Så her er jeg, klar til å gjøre en forandring i studiet for andre med studenter og (mest) meg selv.

I og med at jeg er styremedlem av Maskiningeniørens linjeforening, ønsker jeg å jobbe på kryss og tvers av organisasjonene og dermed styrke saken jeg jobber for.

Eventuell relevant erfaring

Maskiningeniørens linjeforening.